Over New Feed

NewFeed B.V. is een initiatief van Joost Noyens, voormalig directielid van Voergroep Zuid. Tijdens zijn langdurige loopbaan heeft hij flexibiliteit, klantgerichtheid en efficiëntie tot zijn persoonlijke kernwaarden gemaakt.

Zijn nieuwe bedrijf is een digitaal georganiseerd mengvoederbedrijf dat er op gericht is om op de meest efficiënte wijze de keten van productie tot bulkbelevering te organiseren.  Uniek aan dit concept is dat NewFeed het gehele proces optimaliseert; van nutritie,  inkoop, productie, logistiek, administratie, tot verkoop en advies.

Met deze aanpak wil NewFeed zowel de rendementen van de veehouderijsectoren als de deelnemende mengvoederproducenten verbeteren.

De rendementen van de veehouderijsectoren verbeteren omdat veehouders zelf kunnen kiezen welke diensten zij wel gebruiken en welke niet. Bovendien bepaalt de veehouder welke dienstverlener wordt ingeschakeld.  Door deze werkwijze ligt de nadruk op toegevoegde waarde en niet op toegevoegde kosten.

In het model van NewFeed liggen voor mengvoerproducenten meerdere mogelijkheden tot rendementsverbetering. Dit kan gaan van een betere benutting van de productieruimte tot het specialiseren in slechts één enkele diersoort. Ook het uitbesteden van afzet die logistiek of productietechnisch niet interessant is, is mogelijk.

NewFeed wil de meest efficiënte mengvoederorganisatie van Nederland worden door enkel voor strategische samenwerkingsverbanden te kiezen. Transparantie en vergelijk zullen centraal staan in de verkoopstrategie die hoofdzakelijk via internet plaatsvindt.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van NewFeed

Wilt u meer weten over New Feed, neem dan contact met ons op!